BimoFood מתמחה בשירותי ייעוץ ותמיכה לעסקים ולמפעלים בתחום המזון. במהלך שלוש העשורים האחרונים מהנדסי המזון שלנו מלווים עסקים בשלבי רישוי עסק ורישיון יצרן משרד הבריאות, הקמה, הרחבה, שיוני ייעוד קרקע, בטיחות אש במפעל מזון, פיתוח מוצרים חדשים, חדירה לשווקים בינלאומיים, הכנה לתקנים (כגון: ISO, HASSP,GMP ועוד)
BimoFood מתמחה בתעשיית המזון עם דגש על פתרון מקצועי לכלל הצרכים של עסקי המזון לרבות:
רישיון עסק: הנפקת רישוין עסק, רישיון יצרן של משרד בריאות, אישור משרד הבריאות ואיכות הסביבה להפעלת עסק בתחום המזון.
בטיחות אש (כיבוי אש): תכנון והקמת מערך בטיחות אש כתנאי חובה לקבלת רישיון עסק, תחזוקה שוטפת, תפעול והדרכת כוח אדם בנושא בטיחות אש עד לקבלת היתר הנדרש לפתיחה וניהול שוטף של עסק בענף המזון.
היתרים: תכנון מבנים ייעודיים לתעשיית המזון, היתרים / שינוי ייעוד קרקע / שימוש חורג.
בין לקוחותינו נמנים עסקים בפריסה ארצית בענפים הבאים: מסעדות, קיוסקים, מרכולים, בתי קפה, מאפיות, קייטרינג, בתי מלון, גני אירועים, מחלבות, מפעלי שמן, יקבים, מפעלי שימורים, מפעלי משקאות, יצרני ממרחים, יצרני תרכיזים, יצרני רטבים, מפעלי שוקולד, מפעלי בשר ואטליז, תבלינים, מבשלת בירה, מחסני מזון וכיו”ב.
אנו מעמידים שירותך מהנדסי מזון מהשורה הראשונה, שילוו את העסק שלך בכל צעד ושעל, תוך מתן פתרונות חדשניים, יעילים וחסכניים לכל צורך. חשוב לציין כי BimoFood ממוקדת בענף המזון מיום הקמתה. זהו תחום ההתמחות הבלעדי שלנו ועם השנים צברנו את הידע, הניסיון וקשרי העבודה הענפים עם גורמים ממשלתיים. דבר זה מאפשר לנו להיות בקיאים במכלול החוקים, התקנים, הסטנדרטים, הדרישות הספציפיות והחריגות, שינויי חקיקה ועדכונים שונים המתייחסים למזון (בארץ ובעולם).
מהנדסי המזון שלנו מסייעים לעסקים בכל אחד מענפי המזון השונים ובכל שלב לרבות תכנון הקמת עסק, התייעלות, הרחבה, שינוי ייעוד וכן טיפול בבעיות דחופות כגון בקרה של משרד הבריאות, דחיית בקשות להיתר (ערעור) ועוד. שיטת עבודה זו מאפשרת מקסימום יעילות וחיסכון אדיר במשאבים ומונעת אי הבנות, טעויות, כפילויות ועיקובים.