הכנה לרישוי עסק כמפעל מזון
על פי חוק לרישוי עסקים, מפעל מזון נדרש להגיש תכניות ואישורים לרשות המקומית לצורך פתיחת תיק עסק והתחלת התהליך לקבלת הרישיון.
מטרת הרישיון הינה להבטיח את השמירה על הבטיחות והבריאות של הציבור ושל הסביבה.
כאשר מדובר בעסק הפועל באחד מענפי המזון, ישנן דרישות ספציפיות, אפשר לומר מחמירות, לקבלת רישיון עסק.
על מנת לקבל רישיון עסק למפעל מזון יש לעמוד בשורת תקנות, הוראות ונהלים (חלקם משתנים ומתעדכנים) וכן יש צורך לעבור בהצלחה ביקורות תקופתיות.
מדוע כדאי לך לבחור בBimoFood לליווי מקצועי בתהליך הכנה לרישוי עסק במפעל מזון?
ברשותנו נמצא מאגר המידע המקיף והמקצועי ביותר בארץ בתחום רישיון עסק מזון ובו ריכוז החוקים, התקנות, הטפסים, המוסדות ואנשי הקשר הרלוונטיים להוצאת רישיון עסק.
אנו עובדים בשיתוף פעולה מלא עם משרדים ממשלתיים בין אם זה משרד הבריאות ואיכות הסביבה ובין אם זה מכון התקנים או מועצות מקומיות ברחבי הארץ. כפועל יוצא, אנו מקבלים לידינו עדכונים שוטפים (על בסיס יומי) בנושא חקיקה ואכיפת חוקים בענף, הוראות והנחיות חדשות ועוד. כל זה מאפשר לנו לתת לך את המידע המקצועי האמין והעדכני ביותר ולסייע לך לצלוח את תהליך הנפקת רישוי העסק.
השיטה שלנו מעניקה ללקוחותינו פתרון מקצועי ומקיף לכלל הצרכים שלהם, מה שמבטיח רמת דיוק מיטבית, יעילות וחיסכון.
מתן כלל הפתרונות תחת קורת גג אחת מבטיח תוכנית עבודה שמאפשרת התאמה בין החוקים וההנחיות של משרדי הממשלה השונים, ללא התנגשויות וללא כפילויות, מה שמאפשר יעילות וחיסכון משאבים בתקציב, בתהליכים ובזמן עבודה.