משרד הבריאות מספק אישור, בהתאם לצו רישוי עסקים, עבור עסקים בענף המזון, להם קשר לבריאות הציבור. במסגרת זו המחלקה לבריאות הסביבה במשרד הבריאות, בוחנת את הבקשות לרישיון ומבצעת בקרה על בית העסק בהתאם לתקנות ולהנחיות המתאימות לעסק (לעסקים שונים – הנחיות שונות). רישוי לנושא מזון במסגרת רישוי עסק הינו תנאי הכרחי, על פי חוק, לפתיחה וניהול עסק בעולם המזון.
BimoFood מתמחה בשירותי ייעוץ ותמיכה לעסקים ולמפעלים בענף המזון. במהלך שלוש העשורים האחרונים המומחים שלנו ליוו, צעד אחר צעד, עסקים בשלבי הקמה והנפקת רישיון עסק. נשמח לסייע גם לך בתהליך רישוי העסק.
צוות המומחים שלנו ב BimoFood כולל מהנדסי מזון, מהנדסי תעשייה וניהול, מהנדסים אזרחיים, אדריכלים, יועצים משפטיים, כלכלנים ועוד, כשאר כולם מתמחים במתן פתרונות מקצועיים ייעודים לעסקים בענף המזון. יחד הם יבנו עבורך תוכנית ייעודית לתכנון העסק תוך דגש על: תכנון מבנה, שינוי ייעוד במידת הצורך, תכנון מערכות חשמל, אינסטלציה, סניטריה, מערך בטיחות אש, תכנון מטבח בהתאם לייעוד העסק, ייעוץ ברכש מערכות, ציוד וחומרי גלם, הטמעת נהלי עבודה, תכנון תשתיות שירותים והנגשה לנכים ועוד.
מדוע כדאי לך לבחור ב BimoFood לליווי מקצועי לקבלת רישיון עסק בענף המזון?
ברשותנו נמצא מאגר המידע המקיף והמקצועי ביותר בארץ בתחום רישיון עסק מזון ובו ריכוז החוקים, התקנות, הטפסים, המוסדות ואנשי הקשר הרלוונטיים להוצאת רישיון עסק. אנו עובדים בשיתוף פעולה מלא עם משרדים ממשלתיים בין אם זה משרד הבריאות ואיכות הסביבה ובין אם זה מכון התקנים או מועצות מקומיות ברחבי הארץ. כפועל יוצא, אנו מקבלים לידינו עדכונים שוטפים (על בסיס יומי) בנושא חקיקה ואכיפת חוקים בענף, הוראות והנחיות חדשות ועוד. כל זה מאפשר לנו לתת לך את המידע המקצועי האמין והעדכני ביותר ולסייע לך לצלוח את תהליך הנפקת רישוי העסק.
במרוצת השנים סייענו לאלפי בתי עסק, מדן ועד אילת, לקבל רישיון עסק מזון כדי לפתוח ולתחזק את המקום בצורה חוקית, בטוחה ובטיחותית. נשמח לסייע גם לך.
השירות שלנו לעסקים בענף המזון כולל גם:
רישיון יצרן של משרד הריאות
ייעוץ עסקי ובניית תכנית עסקית
ליווי לאורך כל התהליך
עזרה והכוונה משלב התכנון
בניית אסטרטגיה שיווקית-כלכלית
הקמה והטמעה של תקנים ISO, HACCP, GMP ועוד.
בין לקוחותינו נמנים עסקים / מפעלים בפריסה ארצית לרבות: מסעדות, קיוסקים, מרכולים, בתי קפה, מאפיות, קייטרינג, בתי מלון, גני אירועים, מחלבות, מפעלי שמן, יקבים, מפעלי שימורים, מפעלי משקאות, יצרני ממרחים, יצרני תרכיזים, יצרני רטבים, מפעלי שוקולד, מפעלי בשר ואטליז, תבלינים, מבשלת בירה, מחסני מזון ועוד.