כל עסק הפועל בענף המזון, לרבות מפעל לייצור מזון, משווק מזון, יצואן/יבואן מזון, בית מלון, מסעדה, מאפייה, יקב וכיו”ב, חייב לקבל רישיון יצרן משרד הבריאות כדי לפתוח את העסק. כל עסק, לרבות מחסן, המעורב בתהליך שרשרת המזון (קרי פיתוח וייצור, אריזה, שיווק, אחסון או שינוע מזון) מחוייב לפעול כשברשותו רישיון יצרן משרד הבריאות, המונפק על ידי מפקח התחום בשירות המזון במשרד הבריאות.
BimoFood מתמחה בשירותי ייעוץ ותמיכה לעסקים ולמפעלים בתחום המזון. במהלך שלושת העשורים האחרונים המומחים שלנו ליוו, צעד אחר צעד, עסקים בשלבי הקמה, הרחבה, שינוי ייעוד קרקע, תכנית עסקית, בטיחות אש, פיתוח מוצרים חדשים, חדירה לשווקים בינלאומיים, הכנה לתקנים (כגון: ISO, HACCP ועוד), יבוא מזון ותחזוקה שוטפת של עסקים הפועלים בענפי המזון השונים.
בין לקוחותינו נמנים עסקים / מפעלים בפריסה ארצית לרבות: מסעדות, קיוסקים, מרכולים, בתי קפה, מאפיות, קייטרינג, בתי מלון, גני אירועים, מחלבות, מפעלי שמן, יקבים, מפעלי שימורים, מפעלי משקאות, יצרני ממרחים, יצרני תרכיזים, יצרני רטבים, מפעלי שוקולד, מפעלי בשר ואטליז, תבלינים, מבשלת בירה, מחסני מזון וכיו”ב.
כחלק מהשירות המקצועי המגוון שאנו מעניקים ללקוחותינו, אנו מלווים אותם מקצועית בתהליך קבלת רישיון יצרן משרד הבריאות בשני שלבים: שלב התכנון ושלב הביצוע. המומחים שלנו, המגיעים מרקע עשיר בתחום של תעשייה וניהול, הנדסת מזון, הנדסה אזרחית, כלכלה ועוד, מלווים את העסק בשלבי תכנון המבנה (מפעל, מסעדה, מטבח, מחסן וכיו”ב), ובבניית תוכנית העבודה על מנת לעמוד בתקנות המחמירות ביותר (של משרד הבריאות, המשרד לאיכות הסביבה, הרשות הארצית לכבאות והצלה, רשויות מקומיות וכיו”ב).
מטרתנו הינה לעבוד יחד איתך כדי להכין את העסק שלך לקבלת רישיון יצרן משרד הבריאות ולהפעיל את העסק בצורה בטוחה ויעילה תוך שמירה על בריאות ואיכות הסביבה, מניעת הטרדה וזיהום אוויר ושפכים.
המומחים שלנו ב BimoFood ערוכים להרחיב את השירות המקצועי לעסק שלך כך שמעבר לרישיונות הנדרשים לפתיחה ותחזוקת העסק (רישיון עסק ורישיון ייצור משרד הבריאות), הם יציגו בפניך פתרונות לצרכים עתידיים. כך לדוגמה, אנו מסייעים לעסקים מענף המזון להיערך לתהליכים עתידיים כמו תו תקן ISO, HACCP, GMP ועוד. התוכניות שאנו בונים עבורך כיום יאפשרו לך להתפתח ולהתמקצע וכן להעלות את רמת תעשיית המזון לכדי עמידה בתקנים הגבוהים ביותר בענף, מבלי שיהיה כמעט צורך בשינויים. תכנון לטווח הארוך, תוך חישוב כלל היתכנויות, טומן בחובו חיסכון עצום במשאבים ובעיקר חיסכון בזמן, קיצור תהליכים וצמצום הוצאות הנלוות לכל אחד מהתהליכים השונים.