שירות תמיכה ולווי לעסקים בתהליך פיתוח מוצר מזון
BimoFood מתמחה בשירותי ייעוץ ותמיכה לעסקים ולמפעלים בתחום המזון. פיתוח מוצרי מזון נמנה בין ההתמחויות העיקריות שלנו במהלך שלוש העשורים האחרונים היות שהצורך בפיתוח וחדשנות הוא צורך קריטי, כמעט קיומי, בעולם המערבי אשר נמצא ברעב תמידי לגיוון וחדשנות בתחום הקולינארי.
הצלחתה של חברה בענף המזון, בין אם זו חברה המייצרת מזון משומר או מסעדת גורמה הממוקמת לחוף הים ועד לחברת הסעדה לבתי ספר ולמוסדות ציבור אחרים, תלויה ביכולת שלה לגוון, לחדש ולהתאים לטרנדים חדשים.
הצלחת מוצר חדש בשוק תלויה בגורמים מגוונים, החל מהחדשנות שהוא מייצר בקונספט (שוקולד מריר בניחוח ברנדי או ברנדי משובח בניחוח שוקולד מריר), באיכות המרכיבים, בטעם, בעיצוב המוצר, באסטרטגיה השיווקית והתמחור, באורך חיי המדף ובהתאמה למגזרים שונים (כגון הכשרה של בד”צ, התאמה לדיאבטיים או רגישים ללקטוז וכיו”ב ועד לקונספט של פס יצוא ומארזים אקולוגיים ידידותיים לסביבה כדי למשוך קהל יעד שאיכות הסביבה הוא נושא הרגיש ללבו).
ישנם גורמים רבים המביאים עסקים לפנות למהלך של פיתוח מוצר, כך לדוגמה:
– פיתוח מוצר חדש וצירופו לסל המוצרים המגוון של החברה / המותג.
– אפיון מחדש של מוצר קיים (שיפור הטעם).
– שינוי / אפיון מחדש של מוצר כדי לשנות ייעוד (כמו הפיכת מוצר לדל שומן).
– ניסיון לפתח מוצר חדש הזהה עד כמה שניתן למוצר שקיים בשוק (כגון פיתוח עוד גבינת קוטג’).
– אדפטציה למוצר לקראת החדרתו לשווקים זרים, בהתאם לרגולציות ותקנים וכן להרגלי צריכה שונים במדינות היעד.
– התאמה / אדפטציה לדרישות חדשות של משרד הבריאות.
בעידן של תקשורת המונים, הציבור חשוף לאלפי גירויים בשעה. הוא סקרן לנסות ולהתנסות בדברים חדשים אבל בו בעת, המודעות שלו לנושאים כגון: בריאות, איכות הסביבה, תנאי ייצור הוגנים לפועלים או ידידותיים לסביבה וכיו”ב, הולכת וגוברת. לכן, כדי להצליח להחדיר מוצרי מזון חדשים לקהלים חדשים צריך להבין מה מאפיין ומה מניע קהלים אלה ולדעת לאפיין את המוצר הנכון, בתנאים הנכונים ולהשיקו בתזמון הנכון.
BimoFood מציעה לך את מכלול הפתרונות הללו כדי למנף את העסק שלך בארץ או בחו”ל.
מדוע כדאי לבחור ב BimoFood ללוות את העסק שלך בתהליך פיתוח מוצר מזון?
צוות המומחים של BimoFood כולל מהנדסי מזון, מהנדסי תעשייה וניהול, מומחים לאסטרטגיה שיווקית, מעצבי מוצר, כלכלנים ועוד, כולם בעלי הסמכה רשמית וניסיון קונקרטי בתעשיית המזון. אנחנו כאן כדי לסייע לך למנף את העסק שלך דרך פיתוח וחדשנות, תוך מתן פתרון מקצועי הוליסטי תחת קורת גג אחת.
בין לקוחותינו נמנים עסקים / מפעלים בפריסה ארצית לרבות: מסעדות, קיוסקים, מרכולים, בתי קפה, מאפיות, קייטרינג, בתי מלון, גני אירועים, מחלבות, מפעלי שמן, יקבים, מפעלי שימורים, מפעלי משקאות, יצרני ממרחים, יצרני תרכיזים, יצרני רטבים, מפעלי שוקולד, מפעלי בשר ואטליז, תבלינים, מבשלת בירה, מחסני מזון ועוד.
אנחנו כאן כדי לפתח עבורך את מוצר הדגל החדש שיוביל את ענף המזון בארץ ובעולם. בין אם זה מוצר שכבר קיים שנים על המדף מעבר לים ובין אם זה מוצר שאיש מלבדך עוד לא חלם עליו, אנחנו כאן כדי לאפיין ולפתח אותו וללוות אותך בכל אחד מהצעדים במחזור חיי המוצר.
המומחים שלנו ילוו אותך כבר בשלב תכנון המפעל או פס הייצור, פיתוח המוצר, עיצוב המוצר, תמחור, אחסון, בניית אסטרטגיה שיווקית, קבלת היתרי ייצור ושיווק, ועד לניהול פעילות שוטפת לרבות פתרונות כגון: מערכות ניהול, הנהלת חשבונות, תפ”י וכיו”ב.