BimoFood מעניקה שירות ליווי ותמיכה לעסקים המתמחים בייצוא מזון חדירה לשווקים בינלאומיים מהווה צעד חשוב, אם לא החשוב מכל, במחזור החיים של עסק. מעבר להצלחה הכלכלית הטמונה במהלך זה, יש לא מעט כבוד לאומי וסיפוק אישי הנלווים לתהליך של הפיכת העסק לעסק מוטה יצוא. הצבת מוצרים ‘כחול לבן’ על מדפים בשווקים השונים מעבר לים זה יעד עסקי אך גם שליחות לאומית בו בעת. תהליך יצוא דורש לא רק עמידה בתקנים מקומיים אלא עמידה בחוקים ורגולציות של מדינות היעד ולעתים אף עמידה בתקנים בינלאומיים. כאשר מדובר על יצוא מזון, התהליך הינו מורכב יותר.
תהליך יצוא מזון כולל את התחנות הבאות:
התאמת המוצר לרגולציות וסטנדרטים של מדינת היעד על מנת לקבל את הרישיונות הנדרשים. בין הפרמטרים הנבדקים על ידי גורמים רשמיים במדינת היעד נמנים מפרטי הסחורה, תהליך הייצור, תנאי ההובלה, תנאי האחסון וכיו”ב.
התאמת המוצר לתנאי השוק המקומי קרי הבנת המנטליות והרגלי הצריכה של צרכן המזון המקומי לצורך אדפטציה לשוק המקומי בכל מדינה מחדש.
היערכות לקראת תהליך הייצוא בדגש על סוגיות כגון מכס, הכנה לתקנים, שינוע אווירי, הובלה יבשתית, אחסון, אבטחה ועוד.
BimoFood מתמחה בשירותי ייעוץ ותמיכה לעסקים ולמפעלים בתחום המזון. תחום יצוא וייבוא בענף המזון נמנה בין ההתמחויות העיקריות שלנו.
צוות המומחים של BimoFood כולל מהנדסי מזון, מהנדסי תעשייה וניהול, מומחים לאסטרטגיה שיווקית, יועצים משפטיים, כלכלנים ועוד, כולם בעלי הסמכה רשמית וניסיון קונקרטי בתעשיית המזון בארץ ובחו”ל. אנחנו כאן כדי לסייע לך למנף את העסק ולפרוץ גבולות גיאוגרפיים כאשר המיקוד שלנו הוא בתכנון והקמה של עסק או מחלקה לייצוא מזון, תוך התאמה לתנאים ולסטנדרטים של מדינות היעד. המומחים שלנו ילוו אותך כבר בשלב תכנון המפעל או פס הייצור, פיתוח המוצר, עיצוב המוצר, תמחור, אחסון, בניית אסטרטגיה שיווקית ועד לניהול פעילות שוטפת במדינת/ות היעד לרבות פתרונות כגון: מערכות ניהול, הנהלת חשבונות, תפ”י וכיו”ב.
בין לקוחותינו נמנים עסקים / מפעלים בפריסה ארצית לרבות: מסעדות, קיוסקים, מרכולים, בתי קפה, מאפיות, קייטרינג, בתי מלון, גני אירועים, מחלבות, מפעלי שמן, יקבים, מפעלי שימורים, מפלי משקאות, יצרני ממרחים, יצרני תרכיזים, יצרני רטבים, מפעלי שוקולד, מפעלי בשר ואטליז, תבלינים, מבשלת בירה, מחסני מזון ועוד.
נשמח לתת לך מענה מקצועי גם בנושאים הבאים: