עסקים בענף המזון ניצבים בפני אתגרים ספציפיים ייחודיים לנישות ותתי נישות כגון: רישיון יצרן מזון, מערך בטיחות אש למפעלי / עסקי מזון, נושא איכות הסביבה (טיפול בשפכים), תכנון מטבחים, הקמת מחלבות, בניית יקבים, פתיחת מסעדות ובתי קפה, תכנון מזנונים במוסדות ועוד.
אתגרים אלה דורשים מענה מקצועי של מהנדס מזון בעל ותק, מומחיות וקשרים ענפים בתחום. לכן, עסקים רבים פונים אלינו למכלול פתרונות מקצועיים תחת קורת גג אחת.
השיטה שלנו עובדת, אנחנו למעשה נותנים לעסקים מענף המזון את מכלול השירותים המקצועיים תחת קורת גג אחת. השיטה שלנו מאפשרת לנו לבנות עבורך תוכנית עבודה נכונה, יעילה וחסכונית שכן ישנן התנגשויות בין דרישות של משרד הבריאות לתקנות של המשרד להגנת הסביבה (בנושא שפכים) או לדרישות של הרשות הארצית לכיבוי והצלה.
המומחים של BimoFood הפועלים בשיתוף פעולה כשיש ברשותם את הידע והכלים המקצועיים, מסוגלים להגיע לתוצאות אופטימליות, בפרק הזמן הקצר ביותר. שיטת העבודה שלנו מונעת התנגשויות וכפילויות ולכן היא מאפשרת לך להגיע ליעדים בדרך הקצרה ביותר תוך חיסכון בתהליכים, בזמן ובתקציב.