בטיחות אש בעסקי מזון
על פי חוק התכנון והבנייה ותקנות רישוי עסקים, כל עסק בענף המזון נדרש לעמוד בשורת הנחיות המתייחסות לבטיחות אש.
עמידה בדרישות הרשות הארצית לכבאות והצלה הינה אחד התנאים לקבלת רישיון עסק, חידוש עסק, הרחבה או שינוי ייעוד קרקע.
הדרישות לעמידה בתקני בטיחות אש מתעדכנות מתקופה לתקופה וכן משתנות מעסק לעסק וקשורות בעיקר בייעוד העסק, אופי העסק, הציוד והמיכון הקיימים בו, רמת הסיכון הקיימת באזור העסק ובמבנה עצמו.
המומחים של BimoFood ילוו אתך בתהליך תכנון והקמת מערך בטיחות אש, תחזוקה שוטפת, תפעול והדרכת כוח אדם בנושא בטיחות אש וייעוץ בנושא רכש של מערכות וציוד בטיחות אש.
מערך הליווי והפיקוח שלנו נותן מענה לכל צורך לרבות: רכש והתקנת מערכות, תכנון מעברים ונקודות מילוט, תכנון תאורת חירום, התקנת דלתות, אחסון סחורה וחומרים בהיבט של מחוייבות למניעת תאונות אש באתר וכן הכנה לביקורות חיצוניות. כל זאת בהתאם לתקנות ולדרישות של מחלקת ההנדסה ברשות הארצית לכבאות והצלה.
בנוסף השירות שלנו כולל:
– תכנון והקמת מערך בטיחות אש
– ייעוץ לתחזוקה שוטפת (בקרה והשמשת ציוד)
– הכנה לביקורות חיצוניות
– ייעוץ ברכש ציוד (מערכות ואבזור) לבטיחות אש
– התקנת ציוד ומערכות.
– הדרכת כוח אדם לנושא בטיחות אש והטמעת נהלי עבודה ייעודיים
מדוע כדאי לבחור ב-BimoFood כחברת ייעוץ לבטיחות אש בעסק?
צוות המומחים שלנו, הכולל טכנולוגיים בתחום הבטיחות והגהות ובטיחות אש במפעלי מזון, יסייעו לך לתכנן מערך כיבוי אש שיאפשר לך לקבל רישיון לפתיחת עסק, לשמור עליו ולנהל את העסק בצורה בטוחה ובטיחותית. אנו מעניקים לך פתרונות מקצועיים למכלול התחומים תחת קורת גג אחת, מה שמביא לידי ביטוי את היעילות והחיסכון בצורה האופטימאלית ביותר. חשוב לציין שישנן אי התאמות בין הגופים השונים הפועלים בארץ (לדוגמה אי התאמה בין דרישות משרד הבריאות לתקנות הרשות הארצית לכבאות והצלה).
הטיפול המקצועי שלנו – תחת קורת גג אחת – מבטיח לך סנכרון / התאמה בין הדרישות והסטנדרטים השונים ומאפשר לנו למצוא הגדרות בתוכניות כך שיתאימו לכל הגורמים יחד.