BimoFood הינה החברה המובילה בארץ, משנת 1986, בתחום תעשיית המזון בכל הקשור לרישוי עסקי מזון, הנדסת מזון, הכנה להסמכה לתקנים, תכנון, הקמה ותחזוקה של מפעלים וקווי יצור בתחום המזון ומתן פתרונות בתחומי איכות הסביבה וטיפול בשפכים תעשייתיים.
למעלה מ-20 מהנדסי מזון בכירים, טכנולוגים של מזון ואדריכלים עומדים לשירותך ופועלים יחד כדי לתת לך מענה מקצועי מלא תחת קורת גג אחת.
חברתנו, הפועלת בפריסה ארצית, עומדת לשירותכם בתחומים הבאים:
– רישוי: אישור למטרת רישיון עסק של משרד הבריאות, רישיון יצרן של משרד הבריאות, אישורי מחלקת בריאות הסביבה להפעלת עסק מזון, רישיון עסק ועוד.
– בטיחות אש: תכנון והקמת מערך בטיחות אש בעסק במסגרת קבלת רישיון עסק: תכנון והקמת מערך בטיחות אש כתנאי חובה לקבלת רישיון עסק, תחזוקה שוטפת, תפעול והדרכת כוח אדם בנושא בטיחות אש עד לקבלת היתר הנדרש לפתיחה וניהול שוטף של עסק בענף המזון.
– היתרים: תכנון מבנים ייעודיים לתעשיית המזון, היתרים / שינוי ייעוד / שימוש חורג.
– תכנון מפעלי מזון ותכנון מטבחים תעשייתיים: תכנון מחלבות, אטליזים, יקבים, מפעלי שמן, מפעלי שימורים, תכנון מטבחים תעשייתיים ועוד.
– פיתוח מוצרי מזון.
– הכנה להסמכה לתקנים כגון: ISO ,FSSC 22,000 ,HACCP , GMP ואחרים.
– בניית תכנית עסקית לעסקים מענף המזון, כולל בניית אסטרטגיה שיווקית, הבראת מפעלים, ליווי חברות בתהליכי הלוואות, מימון וסבסוד ממשלתי.
-הדרכות בנושאים שונים בתחום המזון כגון: איך לטפל ברישיון יצרן מול משרד הבריאות, איך לטפל ברשיון עסק מול משרד הבריאות, עבודה בתנאי ייצור נאותים, הדרכות לעבודה ע”פ תקנים ועוד.
בין לקוחותינו נמנים עסקים ומפעלים בפריסה ארצית לרבות: מסעדות, קיוסקים, מרכולים, בתי קפה, מאפיות, קייטרינג, בתי מלון, גני אירועים, מחלבות, מפעלי שמן, יקבים, מפעלי שימורים, מפעלי משקאות, יצרני ממרחים, יצרני תרכיזים, יצרני רטבים, מפעלי שוקולד, מפעלי בשר ואטליזים, מפעלי תבלינים, מבשלות בירה, מחסני מזון וכיו”ב.
היתרונות של BimoFood
– BimoFood ממוקדת בענף המזון מיום הקמתה בשנת 1986. זהו תחום ההתמחות הבלעדי שלנו ועם השנים צברנו את הידע, הניסיון וקשרי העבודה הענפים עם גורמים ממשלתיים. עובדה זו מאפשרת לנו להיות בקיאים במכלול החוקים, התקנות הדרישות הספציפיות והחריגות וכן להיות מעודכנים תמיד בשינויי חקיקה ועדכונים.
– אנו מעניקים ללקוחותינו פתרונות מקצועיים למכלול התחומים תחת קורת גג אחת, מה שמביא לידי ביטוי את היעילות והחיסכון בצורה האופטימאלית.
כמו כן, חשוב לציין שישנן אי התאמות בדרישות של הגופים הרגולטורים השונים (לדוגמה: אי התאמה בין דרישות של משרד הבריאות לשירותי הכבאות וההצלה).
הטיפול המקצועי שלנו מבטיח ללקוחותינו סנכרון בין הדרישות והסטנדרטים של גופי הרגולציה השונים ומאפשר לנו למצוא הגדרות בתוכניות כך שיתאימו לכל הגורמים יחד.
– אנו מסייעים לחברות בכל רחבי הארץ, בכל סוגי ענפי המזון ובכל שלב בחיי העסק, לרבות תכנון העסק, הקמת העסק, מהלכי התייעלות, הרחבה, בקשות להיתר, שינוי ייעוד, שימוש חורג, טיפול בבעיות דחופות כגון ביקורת של משרד הבריאות ועוד.
שיטת עבודה זו מאפשרת יעילות וחיסכון במשאבים ומונעת אי הבנות, טעויות ועיכובים באישור התוכנית.