BimoFood הינה חברה המתמחה בשירותי ייעוץ ותמיכה לעסקים ולמפעלים בענף המזון מזה שני עשורים. המומחים שלנו מלווים עסקים בשלבי הקמה והרחבת עסקי המזון השונים בתהליך רישיון משרד הבריאות.
עסקים הפועלים בתחומי המזון השונים לרבות מפעלי מזון, מסעדות, בתי קפה, קונדיטוריות, גלידריות, קיוסקים, יקבים, קייטרינג, בתי מלון,צימרים, אולמות אירועים, מועדונים וכיו”ב, נדרשים על פי חוק לרישיון משרד הבריאות. רישיון משרד הבריאות מהווה תנאי לקבלת רישיון עסק בכל אחד מענפי המזון.
המומחים שלנו ב BimoFood מלווים עסקים מענף המזון בתהליך הקמה, הרחבה ושינוי ייעוד בתחום המזון, תוך התאמת תוכנית עבודה אסטרטגית המחברת אותם לתוצאות.
אנו פועלים בשיטה המאפשרת לך ליהנות מפתרונות מקצועיים לכלל התחומים, החל מהיתרים ורישיונות (רישיון משרד הבריאות ורישוי עסק), דרך תכנון מערך כיבוי אש, תכנון קו מוצר, פיתוח מוצרי מזון, בניית תוכנית עסקית, הכנה לתקנים ועוד. שיטה זו מאפשרת לנו לתת לך מענה מקצועי, יעיל וחסכוני שכן רק כך ניתן להבטיח תיאום מרבי בין הפונקציות השונות (כמו שילוב בין דרישות של הרשות הארצית לכבאות והצלה מול הנחיות משרד הבריאות וחוקי המשרד להגנת הסביבה). אנו מבטיחים שלא תהיינה התנגשויות בין התקנים וההנחיות הניתנות על ידי משרדי הממשלה השונים, שלא יהיו כפילויות וכי העבודה תתבצע בדיוק מרבי תוך חיסכון במשאבים (בעיקר תקציב ושעות עבודה).
ברשותנו נמצא מאגר המידע המקיף והמקצועי ביותר בארץ בתחום רישיון משרד הבריאות, המרכז את כלל החוקים, התקנות, הטפסים ואנשי הקשר הרלוונטיים להוצאת רישיון משרד הבריאות. אנו עובדים בשיתוף פעולה מלא עם נציגי משרד הבריאות ממחלקות הרישוי וכפועל יוצא, אנו מקבלים לידינו עדכונים שוטפים בנושא חקיקה ואכיפת חוקים בענף, הוראות והנחיות חדשות. כל זה מאפשר לנו לתת לך את המידע המקצועי האמין והעדכני ביותר ולסייע לך להשיג את רישיון משרד הבריאות בדרך הקצרה והבטוחה ביותר.
צוות המומחים של BimoFood כולל מהנדסי מזון, מהנדסי תעשייה וניהול, מהנדסים אזרחיים, אדריכלים, יועצים משפטיים, כלכלנים ועוד בעלי מקצוע, המתמחים כולם בענף המזון.
השירות שלנו כולל:
ייעוץ טלפוני ופגישת ייעוץ ראשונית בבית העסק ללא עלות וללא התחייבות.
בדיקת ייתכנות כדי לדעת האם יש סיכוי לרישיון משרד הבריאות לפני יציאה לפרויקט.
בניית תוכנית עבודה לרבות מדידה, שרטוט, הבאת התוכניות לאישורים של המועצה המקומית ועוד.
הכנת המקום לבקרה/ת של משרדים ממשלתיים כגון המשרד להגנת הסביבה, משרד הבריאות, מחלקה הנדסית במועצה מקומית וכיו”ב..
רישוי עסק.
תכנון מערך בטיחות אש / כיבוי אש (מהווה תנאי לקבלת רישיון עסק בענף המזון).