BimoFood מתמחה בתחום תעשיית המזון, הנדסת מזון, תכנון והקמת קווי יצור במפעלים, פיתוח מוצרים, פתרונות בתחום איכות הסביבה, שפכים ורישוי. החברה מתמחה בליווי מחלבות, משלב התכנון וההקמה ועד לשלבים מתקדמים של פיתוח, הרחבה, ארגון מחדש, הפיכת העסק לרשת ארצית או לחברה יצואנית ועוד.
תכנון מחלבות היא נישה מאוד ייחודית בתעשיית המזון והיא דורשת מומחיות ספציפית שכן נדרשת עבודה מול משרדים ממשלתיים שונים: המשרד להגנת הסביבה, משרד הבריאות, משרד החקלאות וכן רשויות מקומיות. נדרשת בקיאות בחוקים רבים, בתקנות ובסטנדרטים, שרובם מתעדכנים חדשות לבקרים. כמו כן, כל שינוי ייעודי כמו פנייה ללקוחות חדשים (מאזור גיאוגרפי חדש או עסקים עם ייעוד חדש כמו חברת הסעדה, מאפייה, רשת מרכולים, בית מלון וכיו”ב) – דורש תכנון קפדני בו מובאים בחשבון שיקולים של: תכנון לוגיסטי, תנאים סניטריים, אריזה על פי התקנים ובהתאם לצורכי הלקוח, עלויות ייצור, אחסון והובלה וכיו”ב.
המומחיות שלנו היא תעשיית המזון עם התמחות בפיתוח תוצר חקלאי לאורך כל שרשרת המזון. אנו ערוכים לספק לך את מכלול השירותים הנדרשים כדי להקים ולנהל בהצלחה מחלבה.
שירות תכנון מחלבות ב BimoFood כולל:
תכנון מחלבה בהתאם להנחיות המשרד להגנת הסביבה, משרד החקלאות, משרד הבריאות והמועצה המקומית.
שינוי ייעוד מבנה במידת הצורך.
בניית תוכנית עסקית.
רישיון עסק ורישיון יצרן משרד הבריאות.
הכנה לתקנים כגון ISO, HASSP, GMP ועוד.
תכנון מערך בטיחות אש (לרבות ייעוץ ברכישת מערכות וציוד וכן הדרכת עובדים לנושא בטיחות אש).
תכנון חדרי קירור ואריזה לרבות עיצוב תעשייתי של האריזה.
פיתוח מוצרים.
תכנון מערך החשמל.
תכנון והקמת תשתית סניטרית למחלבה.
הטמעת נהלי עבודה והדרכת עובדים.
ייעוץ ברכישה והתקנת מערכות וציוד הנחוץ לעמידה בתקנים.
הכנת העסק לביקורת.
עדכון שוטף בדבר חוקים חדשים או שינוי חוקים ותקנות של משרדי הבריאות, הגנת הסביבה, החקלאות או הרשות המקומית וכן הטמעת נהלים חדשים בהתאם.
המומחים שלנו ב BimoFood הינם בעלי השכלה, הסמכה וניסיון קונקרטי בתחום: הנדסת תעשייה וניהול, הנדסת מזון, הנדסה אזרחית, אדריכלות, הנדסת חשמל, הנדסת איכות הסביבה, כלכלה ועוד. התוכנית שאנו נבנה איתך תסייע לך לפעול בתעשיית המזון, תוך מחויבות לפעול בסטנדרטים הגבוהים ביותר בארץ או במדינות היעד שאליהן המחלבה שואפת לייצא. כמו כן, התוכניות שלנו יאפשרו לך לגשת בעתיד לתקני איכות כגון: ISO, HACCP, GMP ועוד.. מבלי לבצע שינויים מהותיים בתוכנית הקיימת. דבר זה מביא לידי ביטוי את היעילות והחיסכון בצורה האופטימאלית ביותר. חשוב לציין שישנן אי התאמות בין הגופים השונים (לדוגמה אי התאמה בין דרישות של משרד הבריאות למשרד להגנת הסביבה). הטיפול המקצועי שלנו מבטיח לך סנכרון / התאמה בין הדרישות והסטנדרטים השונים ומאפשר לנו למצוא הגדרות בתוכניות כך שיתאימו לכל הגורמים יחד.
מהם היתרונות של BimoFood ומדוע כדאי לך לבחור בנו להקמה ופיתוח המחלבה שלך?
– הבנת יחסי הגומלין בין הצד הטכנולוגי-יצורי לבין הצד החברתי-תפעולי ובין היעדים העסקיים לבין המבנה הארגוני.
– גישה אינטגרטיבית ודינאמית לעסק מתוך מחויבות להבנת השוק עם יכולת תגובה מיידית לשינויים רגולטוריים ושינוי ביעדים עסקיים.
– הפעלת מחלבות בגישה ניהולית מתקדמת וכלים (מערכות וציוד) ייעודיים מתקדמים ביותר המאפשרים צמצום עלויות, עמידה בלוחות זמנים ואיכות המזון בסטנדרטים הגבוהים ביותר.
– הנחלת תרבות ארגונית וסגנון ניהולי שיאפשרו לעסק להתנהל בצורה מיטבית לאורך זמן באמצעות תהליכים נכונים של תיעוד, הפקת לקחים והטמעת שיטות עבודה אחידות המובילות להצלחה מוכחת.
– ניהול כלל הדיסציפלינות תחת קורת גג אחת תוך תיאום מקסימאלי בין כלל הגורמים, מה שמבטיח יעילות מקסימלית וחיסכון אדיר במשאבים.
בין לקוחותינו נמנים עסקים / מפעלים בפריסה ארצית לרבות: מסעדות, קיוסקים, מרכולים, בתי קפה, מאפיות, קייטרינג, בתי מלון, גני אירועים, מחלבות, מפעלי שמן, יקבים, מפעלי שימורים, מפעלי משקאות, יצרני ממרחים, יצרני תרכיזים, יצרני רטבים, מפעלי שוקולד, מפעלי בשר ואטליז, תבלינים, מבשלת בירה, מחסני מזון ועוד.